VR színház

Bátor vagy? Vedd fel a szemüveget és lépj be a virtuális valóságba! Utazz velünk vissza az időben, ugorj ki egy ejtőernyővel egyenesen a harcmezőre, vágtázz egy vadul száguldó lóval vagy látogass el Kelet-Lengyelországba és csodáld meg a gyönyörű természetet. Kik voltak a rejtélyes suttogók és hogyan dolgoztak évszázadokon keresztül? Nyerj bepillantást a
világukba!

A repertoárban Lengyel VR kaland és történelmi mozik, valamint művész mozik szerepelnek. A magával ragadó hatást a Virtuális Valóság technológia biztosítja. Egy 3D-s környezet jelenik meg körülötted, azt az érzést adva, mintha az események közepén lennél. VR headset-ek, fejhallgatók és mozgó székek segítenek hogy teljesen bele tudj helyezkedni a
film világába.

Csatlakozz hozzánk egy több érzékszervre kiterjedő utazásra a lengyel történelemről és kultúráról egy felejthetetlen virtuális élményen keresztül!

Keresd a VR Színházat a fesztiválon minden nap 14:00-19:00 között!

18:30Hogyan meséljük el a történelmet VR technológián keresztül?” – találkozz a lengyel VR Színház megalkotóival és tudd meg hogyan készülnek a VR filmek

Virtual Theatre of History and Polish Culture.

Join us on a multisensory voyage into Polish history and unforgettable virtual experiences.

The Virtual Theatre of History and Polish Culture is a place where the audience becomes one of the characters and virtually participates in the action of the film. Physically staying in one place, viewers can travel back in time, find themselves at the battlefield, jump on a parachute, rush on a horse or visit eastern Poland, where among the beautiful nature, they learn how for centuries the mysterious whisperers have been working.

The immersive effect is provided by Virtual Reality technology. 3d image is displayed around the viewer and give them the feeling of being right in the middle of the action. VR headsets, headphones and swivel seats help to move into the film world completely.

In the repertoire viewers will find Polish VR adventure and historical cinema, as well as art Cinema – films dealing with difficult subjects and even traumas, which have to be confronted by their characters.

Shows are held daily from 14:00-19:00 every 35 minutes. Viewers decide for themselves which VR experience they would like to watch.